Am câștigat cu Penny

… un prosop Vivess cu glugă.

Eu am aflat de campania Câștigă cu Penny în urmă cu 3 zile (am văzut o reclamă la TV), așa că pot să spun că am câștigat destul de repede. Din curiozitate m-am uitat să văd până când durează campania, și am aflat că ultima zi de desfășurare este 17 august 2021.

castigacupenny.ro este un site care merge deschis în browser-ul unei tablete sau al telefonului mobil. Pentru a te înscrie la campanie ai nevoie de un număr de telefon, iar mecanismul jocului este destul de intuitiv. După înscriere, o data pe zi deschizi pagina, apeși butonul “joaca” și afli dacă ai câștigat.

Premiul pe care l-am câștigat astăzi cu Penny

Mecanismul de revendicare al premiului este destul de simplu: prin SMS nu primești un cod așa cum scrie pe site, ci primești un link către o pagină care conține un cod ce trebuie scanat la casă. Tot ce trebuie să faci este să mergi la raft și să iei premiul câștigat, apoi mergi la casă unde scanezi cardul penny și codul din link, după care apeși butonul “confirmă premiul în magazin”. ATENȚIE: nu apăsa butonul “confirmă premiul în magazin” înainte să scanezi codul de pe pagină!

O listă cu premiile care pot fi câștigate cu Penny este disponibilă pe site-ul penny.

Dacă ți-a plăcut articolul spune și prietenilor despre el

Leave a Reply

Your email address will not be published.