Am fost in week-end cu cortul la Vama Veche

Am mai pierdut o statiune…

De la “poze cu maimuta”, si bere la draft bauta pe plajele din Romania au mai ramas doar porumbii fierti. Am cautat la toate barurile de pe plaja bere draft si fara gasesc (doar cockteils, sampanie si vin la galeata – o galeata de aia de tabla plina cu (virgula) cuburi de geata in care primesti o sticla cu vin alb, ca “cu el nu dai gres”).

A fost frumos aici cu ani in urma, dar acum parca totul e schimat, nici nisipul nu mai este cum a fost… este plin de pietricele si scoici maruntite. Doar apa parca e ceva mai limpede… dupa ce inaintezi 3 metri in larg, nu la mal. In rest, sunt alge pe tot malul. Gunoaiele sunt si ele te miri pe unde si peste tot, si cele mai predominante sunt chistoacele de la tigari, paie de plastic si dopuri de la sticlele de bere.

Ce ar mai fi de spus si de facut? Poate doar sa las niste poze frumoase aici:

Pe plaja in Vama Veche
Tot in Vama Veche, pe plaja
Tot pe plaja din Vama Veche

Despre cele doua nopti petrecute la cort: conditii nu deosebite si foarte aglomerat, dar asta e normalitate atunci cand exista cerere. Trezirea de dimineatza a fost undeva inainte de ora 6 pe “muzica” karaoke despre prieteni, dusmani, tradare si bani.

In Vama Veche, colacul peste pupaza
Dacă ți-a plăcut articolul spune și prietenilor despre el

Leave a Reply

Your email address will not be published.