Comandă flori online pentru Sfântul Valentin

Rămâi acasă de Sfântul Valentin și Dragobete, comandă flori online cu livrare la destinație, oriunde în România. La flori de lux poți plasa comanda ta de flori din timp, iar livrarea să fie planificată pentru evenimentul de Sfântul Valentin sau pentru sărbătoarea dragobetelui.

În mod normal nu mă aflu printre persoanele care își face cumpărăturile online, nu fac parte nici din categoria persoanelor care preferă comunicarea online în favoarea celei “face-to-face”. Cu toate astea, situația neprevăzuta care a apărut anul trecut în martie și faptul că am avut norocul să mă aflu în categoria persoanelor care și-a putut desfășura întreaga activitate profesională din confortul casei m-a făcut să vad altfel cumpărăturile online. Am avut “șansa” (am pus intre ghilimele pentru că mai degrabă am fost forțat) să experimentez cumpărăturile online. Și cred că în ultimele 10 luni am plasat un număr mai mare de comenzi online decât am făcut-o de la apariția internetul si a magazinelor online în Romania.

Cu toate acestea, contrar a ceea ce am crezut mulți ani, am fost plăcut surprins de faptul că toate produsele mi-au ajuns acasă în stare excelentă. Asta indiferent că am comandat produse electronice, cărți, jucării, sau produse din categoria celor fragile cum ar fi seturi de cești de cafea, cadouri precum acesta, sau sticle de băuturi pentru sărbători.

Și atunci de ce să nu dăm o șansă și florilor, mai ales acum când se apropie perioada lor cu sărbătoarea de Sfântul Valentin sau Dragobete, ori Ziua Femeii (1 martie) sau Ziua Mamei (8 martie) și să comandăm cutii cu flori de Sfântul Valentin.

Cutie flori de lux cu 9 trandafiri roșii. Comandă de aici.

Iar în afară de cutii cu flori, pentru un grad mai ridicat de romantism poți alege poți alege buchete de flori la pachet cu o cutie de ciocolată sau un ursuleț de pluș. Iată aici 3 idei:

Buchet cu iriși albaștri și ciocolată

Cadou romantic trandafiri și ursuleț

Buchet de trandafiri elegant cu ciocolată

Dacă ți-a plăcut articolul spune și prietenilor despre el

Leave a Reply

Your email address will not be published.